Bρες την τέλεια συνταγή

  1. Αρχική
  2. /
  3. Κρέατα
  4. /
  5. Παρασκευάσματα
  6. /
  7. Κρέας σε λαδόκολλα

Κρέας σε λαδόκολλα

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ +30 210 282 7128

Κάνε τώρα την παραγγελία σου!

Επιλογή ανάμεσα σε πολλά είδη κρεάτων, κοτόπουλο χοιρινό,πρόβατο, μάγουλα μοσχαρίσια και πολλά ακόμη τυλιγμένα σε λαδόκολλα με τυρί και μυρωδικά για τη δημιουργία ενός καλού μεζε

TIPS ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΨΗΣΙΜΟ:

  • Βγάζουμε το κρέας απ’ το ψυγείο 2 ώρες πριν το ψήσιμο.
  • Δεν αλατίζουμε πριν ψήσουμε το κρέας αλλά μετά. (Το αλάτι εντείνει την αφύγρανση. Το κρυσταλλικό αλάτι όταν πέσει πάνω στο κρέας, υπό την επήρεια της θερμοκρασίας προκαλεί λόγω της όσμωσης,  μεγαλύτερη απώλεια υγρών στο εσωτερικό από το κανονικό)
  • Ψήνουμε σε δυνατή θράκα (στα κάρβουνα) και το γυρίζουμε ανά δύο λεπτά
  • Πριν κόψουμε το κρέας, το αφήνουμε να ξεκουραστεί

Σχετικά προϊόντα

Μενού
Μετάβαση στο περιεχόμενο